Over ons   

De Brugwachter "Skôftig lekker" eten en drinken is gelegen in een landelijk gebied in het mooie Noord Holland. Op korte afstand van de zee, het bos en diverse bungalowparken is het goed toeven.

De menukaart wisselt per seizoen en heeft smaakvolle gerechten gebaseerd op de ouderwetse keuken met een twist naar nu. Het restaurant is huiselijk ingericht. De tafels zijn gedekt zoals moeder de vrouw het vroeger op zondag ook deed. Met een wit tafelkleedje, kaarsjes een bloemetje en glaswerk. 

In onze Brugwachter is iedereen van harte welkom, of je nu op hoge hakken binnenloopt of op je boerenklompen. Uit eten op uw gemak met een gezellig praatje bij binnenkomst en aan tafel.


Wees welkom in De Brugwachter.


graag nog even het volgende;

Het zijn rare tijden, met een groot tekort aan goede medewerkers in de HORECA. 

Wij staan in onze “Brugwachter” voor kwaliteit en een goede service, en hier willen wij voor blijven staan.
Maar helaas hebben ook wij te maken met de zoektocht naar die ene vrolijke collega met goede wil en inzet.   (wellicht kent u iemand??)
Mocht u wellicht iets langer moeten wachten op een drukke avond dan u van ons gewend bent, dan vragen wij hiervoor uw begrip, bedenk wel...
Vanuit de keuken en in ons restaurant doen wij ons uiterste best!!


In unserem „Brugwachter“ stehen wir für Qualität und guten Service.
Aber leider müssen wir uns auch mit der Suche nach einem Kollegen mit gutem Willen und Engagement auseinandersetzen. Deshalb suchen wir auch diesen einen fröhlichen und wohlwollenden Kollegen.
Sollten Sie an einem geschäftigen Abend etwas länger warten müssen, bitten wir um Ihr Verständnis...                                                              

wir geben in der Küche und in unserem Restaurant unser Bestes!!


  


 

 

 

 

 


 


 


 


 


 

 
 
 
Bellen
Info