De 'Brugwachter'
eten & drinken

Ons Wijn Arrangement 

                              
WITTE WIJNEN
Italië
Pinot Grigio -  glas €3,75 - fles 17,75
Strogele kruidige wijn met frisse ondertoon . Mooi begeleider van licht vis gerechten


Frankrijk
Sauvignon Blanc - glas €3,75 - fles17,75
Uit de mooie streek de languedoc komt deze witte wijn met een bloemig/kruidig geur en smaak, ideaal bij tal van gerechten .


Chardonnay - glas €3,75 - fles 17,75
Een goede wijn behoeft geen krans, deze uitspraak geldt zeker voor deze wijn met een fijne houtachtige aroma. Past zeker bij zeevruchten en gegrilde en gebakken vis.


Gran Cardiel  - glas €4,25 - fles 19,95
Deze van Verdejo druiven geproduceerde wijn heeft de smaak van diverse fruitsoorten, een mooie combinatie voor bij tapas op ons zonnige terras.


ROSÉ WIJNEN

Frankrijk
Merlot - glas €3,75 - fles 17,75
Moderne rosé die geheel vergist is dat bijna alle suikers omgezet zijn. Dit resulteert in een frisse niet te droge rosé met krachtige smaak en zachte afdronk.


Italië 
Terrediral Pinot Grigio Blush glas €3,75 - fles €17,75
Deze blozende rosé heeft een bleke zalmrosé kleur en zit vol met tonen van verleidelijk fruit. Door de koude vinificatie komt de smaak van de druif te volle tot uiting.


RODE WIJNEN

Frankrijk
Merlot - glas €3,75 - fles 17,75
Deze uit de Languedoc afkomstige rode wijn is diep van kleur en barstens vol fruit.  Door zijn satijnachtige stevigte is de wijn geschikt voor elke moment.


Italië
Farmers of Wine Negroamaro - glas €4,25 - fles 19,95
Deze unieke  met de hand vervaardigde rode wijn wordt gemaakt van de druiven Negroamaro en Primitivo Appasito. Deze biologische wijn is dieprood en bijzonder zacht en vol van smaak van rood fruit.


Spanje 
Vaca Sagrada Malbec - glas €4,25 - fles 19,95
Een Blockbuster onder de wijnen paarsrood van kleur en zacht van smaak  door de 7 maanden rijping . Mooie tonen van pruimen, kersen en rozijnen.


 

                                                             


  
 
 
E-mailen
Bellen